2voice deurcommunicatie

2voice deurcommunicatie

2voice deurcommunicatie biedt uitkomst voor extra veiligheid. Met deurcommunicatie weet u altijd wie er aan de deur staat. Steutel Installatietechniek maakt gebruik van Urmet, deurcommunicatie met een uitstekende beeld-geluid kwaliteit.

2voice deurcommunicatie

Het gaat het om een 2-draads systeem voor (video)intercom. Het is eigenlijk een deurbel met een camera en intercom. Omdat het systeem 2-draads is, is het vrijwel altijd toe te passen. Bovendien geeft dit een uitstekende beeld-geluid kwaliteit.

Urmet is een Italiaans topmerk met slimme producten. Er is deurcommunicatie voor zowel binnen en buiten, en is geheel op maat te leveren. U kiest zelf of u een hoorntoestel wilt of deurvideo in kleur. Deze toepassingen worden per woning geregeld. Met een simpele uitbreiding is het mogelijk om een oproep aan de deur, met uw smartphone of tablet te beantwoorden, u kunt zien wie er aan de deur staat en indien gewenst zelfs de deur open sturen. Dus zelfs al u niet thuis bent, ziet u toch wie er aan de deur staat.

Centrale entree

2voice deurcommunicatie is uitermate geschikt voor verzamelgebouwen met één of meerdere gezamenlijke entrees. Dit maakt het systeem aantrekkelijk voor VVE’s (verenigingen van eigenaren), appartementencomplexen, kantoorgebouwen en zorgcentra. Gezamenlijke voor- en achterdeur? Met een extra entreepaneel kunt u met één druk op de knop de juiste deur openen.

Wilt u meer weten over het installeren of gebruiken van 2voice deurcommunicatie? Neem dan contact met ons op. Een offerte voor deurcommunicatie is altijd maatwerk. We kunnen bij u langskomen om u van een passende prijsopgave te voorzien.

2voice deurcommunicatie