thuis in <span>dakbedekking</span>

thuis in dakbedekking

Wij zijn thuis in dakbedekking. Onze installateurs hebben ervaring met het aanleggen, vervangen en repareren van hemelwaterafvoer en dakbedekking. Door de dakbedekking goed te verzorgen, voorkomt u lekkage. We komen met plezier langs om u te adviseren!

Aandacht voor dakbedekking

De dakgoot en de afvoer zijn essentiële, maar ook kwetsbare onderdelen van het dak. Het is belangrijk dat ook aan de goot en afwatering voldoende aandacht besteed wordt. Voor de aanleg en renovatie gebruiken we uitsluitend kwalitatief hoogwaardige producten. Of het nu gaat om het repareren van een bitumen dak, zinken bekleding of het repareren of vernieuwen van EPDM-bekleding, we leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Heeft u advies nodig? Bel of mail gerust!

Lood en zink

Lood wordt gebruikt om waterdichte overgangen en aansluitingen te maken tussen bijvoorbeeld schoorsteen en dak, dakkapel en dak of tussen plat dak met gevel. Lood en zink zijn uiterst geschikt voor het maken van deze aansluitingen omdat het materiaal zich goed laat bewerken. Het is daardoor geschikt voor allerlei dakvormen. Enkele toepassingen van lood en zink zijn:

Nieuwe dakbedekking, onderhoud of renovatie

Bij nieuwe aanleg van dakbedekking, of het verhelpen van lekkage, bekijken we de situatie ter plaatse en bespreken we samen uw wensen en de mogelijkheden. In geval van lekkage bekijken we mogelijke oorzaken en hoe we deze het beste kunnen verhelpen. Vervolgens brengen we de kosten in kaart, welke we samen met u bespreken. Na uw akkoord op de offerte gaan we voor u aan de slag om de dakbedekking te vernieuwen of het probleem te verhelpen.

Afvoer van hemelwater

Wilt u een nieuwe hemelwaterafvoer realiseren, of juist laten renoveren? We helpen graag met het realiseren van een goede hemelwaterafvoer. Op het gebied van uitlopen en vergaarbakken zijn er ook diverse mogelijkheden en oplossingen. Wilt u strak en modern, of juist een monumentaal aanzicht? Het kan allemaal! Samen bekijken welke optie voor uw woning het beste en het mooiste is. Zo hebben wij bijvoorbeeld op verzoek van de klant een dakgoot van monumenten zink gemaakt. We adviseren u graag over de mogelijkheden en maken wij voor u een passende aanbieding. Kom gerust bij ons langs, of vul onderstaand formulier alvast voor ons in.

Ik wil meer informatie