thuis in <span>gas & water</span>

thuis in gas & water

Het vervangen of uitbreiden van uw gas- of waterleiding moet altijd beginnen met het inventariseren van de plannen. Heeft u nagedacht over de toekomst? Staan er nog meer aanpassingen of uitbreidingen in de planning? Dan is het wellicht raadzaam om hier nu al rekening mee te houden, zo voorkomen we dat u op een later tijdstip tegen onnodige, extra kosten aanloopt. Mochten wij u hierin kunnen helpen of adviseren, dan doen we dat graag. We bekijken samen de wensen en mogelijkheden, en indien gewenst doen wij u vrijblijvend een passend voorstel. Hierbij streven we naar veiligheid en een optimaal rendement. Na akkoord op de offerte gaan we met veel plezier voor u aan de slag én ronden we af met een controle op werking en lekdichtheid.

Gaslekkage?

Last van gaslucht of vermoedt u een gaslekkage, sluit dan de hoofdkraan bij de gasmeter en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij helpen zo spoedig mogelijk. Door middel van metingen kunnen wij de leiding(en) controleren op lekdichtheid. Mocht er inderdaad lekkage zijn, dan kunnen we de leiding voor u repareren of in sommige gevallen kan het nodig zijn deze te vervangen. Uiteraard wordt de leiding opgeleverd volgens de daarvoor geldende voorschriften.

Waterleiding gesprongen?

Heeft u het vermoeden dat er ergens een waterleiding lekt? Of heeft u op een andere manier wateroverlast? Sluit dan direct de hoofdkraan af, zodat het lekken stopt en de schade zoveel mogelijk wordt beperkt. Neem vervolgens contact met ons op, wij helpen u zo spoedig mogelijk.

Gas- en waterleiding werkzaamheden

Onze vakmensen kunnen helpen met advies over gas- en/of waterleidingen. Daarnaast verzorgen we nieuwe gasleidingen en kunnen we oude leidingen verwijderen  of het repareren. Heeft u last van kalkaanslag? Lees dan wat kalkaanslag is en wat u eraan kunt doen. Onze installateurs kunnen u adviseren over waterontharders.

Advies of een offerte aanvragen?

Voor veel vaste klanten is Steutel de vertrouwde loodgieter op Schouwen-Duiveland. We werken echter ook regelmatig buiten het eiland. In spoedgevallen komen we dan ook zo snel mogelijk ter plaatse. Wilt u een vrijblijvend advies over de mogelijkheden of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op, we horen graag van u!