Alweer een jaar voorbij!

Alweer een jaar voorbij!

Het jaar 2017 loopt op zijn einde, de feestdagen staan inmiddels voor de deur. En we kunnen wel stellen dat het een bewogen jaar is geweest, zo was het onder andere een jaar van afscheid maar ook van vernieuwing.

Allereerst heeft onze gewaardeerde collega Rein in ’t Hout na 42 (!) jaren in dienst van Steutel zijn gereedschap aan de wilgen gehangen. Veel van ons hebben het vak van Rein mogen leren en ook onder onze klanten was hij een graag geziene gast. Hij mag nu van zijn welverdiende pensioen gaan genieten, maar we gaan hem zeker missen! Daarnaast is Jaime Tiggelman het team van Steutel komen versterken, eigenlijk heeft hij zijn plekje binnen het team al snel gevonden.

Het is een bericht wat steeds vaker te horen is; de crisis lijkt achter de rug te zijn. Het wordt drukker en het aantal werkzaamheden neemt geleidelijk aan weer toe. Wij hebben dit jaar dan ook weer mooie projecten mogen realiseren, met een aantal succesvolle samenwerkingen tot gevolg. Wij vinden het fijn om dit vertrouwen te krijgen en om samen met klanten, partners en leveranciers deze projecten tot een goed einde te brengen.

De vooruitzichten voor 2018 zijn dan ook erg positief. Ook dit jaar zullen wij weer ons uiterste best doen om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Namens het gehele team van Steutel wensen wij u hele mooie feestdagen, een mooi uiteinde en zowel privé als zakelijk een heel gezond en gelukkig nieuwjaar toe!

Eelco-Jan Janse
Marien Catshoek
Jacco Quist