Kledingwinkel Ronald Deurloo opnieuw in het licht

Kledingwinkel Ronald Deurloo opnieuw in het licht

Voor kledingwinkel Ronald Deurloo in Zierikzee  hebben wij nieuwe verlichting mogen realiseren. Samen zijn we tot een energiezuinige, flexibele oplossing gekomen.

Warmte in plaats van licht

De winkel was gedeeltelijk voorzien van een kabelgoot systeem met daarin ingebouwde Halogeen en CDM-T spots. De verlichting was verouderd en vereiste af en toe een revisie. Het reviseren van verlichting gebeurt wel vaker, bijvoorbeeld als de kleur niet meer goed is of een gedeelte van een TL-lamp kapot is. Bij Ronald Deurloo Mode was de verlichting niet energiezuinig. De lampen gebruikten behoorlijk wat energie, wat vooral werd omgezet in warmte in plaats van licht.

Railsysteem met led-spots

Een winkel en etalage moeten over de juiste verlichting beschikken om uitnodigend over te komen. Daarnaast moest de oplossing energiezuinig zijn. Na een zoektocht naar de juiste verlichting zijn we, in overleg met de opdrachtgever, uitgekomen op een 3-fase railsysteem als vervanging voor de kabelgoten. Het railsysteem is compacter, oogt strakker en biedt ook nog eens flexibiliteit op het gebied van plaatsing van de lampen.

Er is gekozen voor led-spots met een voet die op iedere gewenste plaats in de rail bevestigd kan worden. Wanneer de indeling van de winkel verandert, is de plaats van de verlichting eenvoudig aan te passen. Daarnaast mochten we gelijk een aantal etalages van nieuwe verlichting voorzien. Ook voor de etalages is er gekozen voor het railsysteem met led-spots. Zo is de hele winkel weer energiezuinig en goed verlicht, met een flexibele indeling.

Heeft u ook een verlichtingskwestie?

Er is meer mogelijk dan u misschien denkt. Zie bijvoorbeeld de Prolumia ProLinea armaturen die we hebben geïnstalleerd in een spuitcabine of de led-verlichting met app en tijdklok in een groot winkelpand. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Contact opnemen
Rail met led-verlichting Railsysteem met led-spots Ronald Deurloo Zierikzee led-spots Zierikzee flexibele led-verlichting met spots railsysteem Energiezuinige led-verlichting winkel Zierikzee