Led verlichting in spuitcabine van Kort Autoschade Zierikzee

Led verlichting in spuitcabine van Kort Autoschade Zierikzee

Enige tijd geleden werden we door Kort autoschade te Zierikzee benaderd om mee te denken in een oplossing voor het vervangen van de bestaande verlichting van de spuitcabine. Ondanks de uitdagingen is de klant blij met dit eindresultaat. 

Led verlichting met uitdagingen

Natuurlijk wilde de klant graag een oplossing met led verlichting. Behalve duurzaam is led verlichting namelijk ook flexibel met veel mogelijkheden op het gebied van installatie.

Het aanleggen van led verlichting in een spuitcabine bracht een paar uitdagingen met zich mee. Licht is namelijk één van de belangrijkste onderdelen in een spuitcabine. De spuiters moeten hun werk goed kunnen zien, maar ook de weergave en echtheid van kleuren is uitermate belangrijk. We konden dus niet zomaar een willekeurig armatuur toepassen. Een andere uitdaging was de beperkte ruimte in de bestaande lichtunits, waardoor de keuzevrijheid van verlichtingsarmatuur ook behoorlijk beperkt werd.

Test met Prolumia ProLinea armaturen

Uiteindelijk hebben we een test uitgevoerd met Prolumia ProLinea armaturen. Dit beviel goed, dus hebben we uiteindelijk alle lampen hiervoor vervangen. Wij zijn heel blij met deze mooie opdracht en het resultaat, en ook de klant is blij met dit eindresultaat.

Ook led verlichting in uw bedrijfspand of woning realiseren, maar zijn er beperkende factoren? We adviseren je graag.

Neem contact op

Ledverlichting spuitcabine Kort Autoschade Zierikzee Steutel verzorgt ledverlichting Kort Autoschade Zierikzee