Waterontharders

Waterontharders

Water ontharden. Is dit wel echt nodig? De kwaliteit van het Nederlandse drinkwater behoort tot de betere in de wereld maar het is een nadeel dat er over het algemeen veel kalk in zit.

De waterhardheid wordt in Nederland meestal uitgedrukt in dH (Duitse hardheid). De hardheidswaarde is in iedere provincie en soms zelf per woonplaats weer anders. Hoe mooi zou het zijn? Kalkvrij water uit de kraan en niet de nadelige gevolgen ervaren? Na plaatsing van een waterontharder voorkomt u hardnekkige en ontsierende aanslag in uw badkamer en op apparatuur.

Een waterontharder is maatwerk. Welk type waterontharder het best in uw situatie past, wordt beoordeeld aan de hand van plaatsingsmogelijkheid, gebruiksgemak, gezinssamenstelling en waterverbruik. Wij komen het vrijblijvend bij u thuis bespreken. Neem contact op, of bekijk uitgebreide informatie over waterontharders op onze website.

Heeft u reeds een waterontharder maar bent u opzoek naar leverancier voor zout tabletten of onthardingszout? U kunt bij ons waterontharder zout bestellen en afhalen in Zierikzee!