LED verlichting Garage de Nobelpoort

referentie: LED verlichting Garage de Nobelpoort

Garage De Nobelpoort is al ruim 40 jaar een begrip en vertrouwd adres in Zierikzee en omstreken. In 2012 werden wij benaderd om de showroom te voorzien van bijpassende verlichting, om bij te dragen aan de uitstraling van het pand aan de Oudeweg. Dit was één van de eerste opdrachten die wij mochten uitvoeren met Prolumia verlichting, het blijft dan ook een speciaal project!

De gekozen verlichting
Uiteindelijk hebben wij dan ook geadviseerd om LED verlichting van Prolumia te plaatsen, waarbij we de Wallwasher hebben aangedragen. De Wallwasher is een degelijke en veelzijdige vorm van LED verlichting, waardoor er veel mogelijkheden zijn qua plaatsing. Zo kan deze gebruikt worden voor het accentueren van specifieke producten in de showroom, maar ook voor de algemene zichtbaarheid vanaf de weg.

De Wallwasher is uitgevoerd met RGB LED’s, wat betekent dat vrijwel alle kleuren ingesteld kunnen worden. Naast het instellen van een kleur zijn er verschillende programma’s mogelijk, die ingesteld kunnen worden met de meegeleverde afstandsbediening. Wanneer er acties of speciale gelegenheden zijn in de showroom kan de verlichting hier dus op worden ingesteld. Van een vaste kleur tot een kleurverloop, er is heel veel mogelijk! Standaard staat de verlichting afgesteld op het kenmerkende blauw van het merk Peugeot, waar De Nobelpoort officieel dealer van is.

Het resultaat
Zoals gezegd is dit project al in 2012 uitgevoerd. Inmiddels is het 2018 en de verlichting brandt nog steeds naar behoren! Naast de bekende voordelen van LED verlichting geeft de geïnstalleerde verlichting De Nobelpoort de uitstraling die het verdient!