Verlichting Connexxion in Heinenoord

referentie: Verlichting Connexxion in Heinenoord

Heb je je wel eens afgevraagd waar alle bussen van het Openbaar Vervoer heen gaan als de dag erop zit? Vervoersmaatschappij Connexxion, die je ongetwijfeld kent van de bussen die je dagelijks op het eiland ziet rijden, heeft hier een locatie voor in Heinenoord. Deze locatie wordt gebruikt voor busstalling en doet dienst als werkplaats voor reparaties, onderhoud en schoonmaak. Maar hier worden ook alle bussen gekeurd voordat zij opnieuw op weg gaan om passagiers veilig van A naar B te brengen.

Vervangen van de huidige verlichting
Natuurlijk waren wij ook bekend met de naam Connexxion. We waren dan ook blij verrast dat wij benaderd werden met de vraag om een aanbieding te maken voor het vervangen van alle aanwezige verlichting op de locatie in Heinenoord. Na een bezoek aan de locatie en overleg met vertegenwoordigers van Connexxion hebben wij besloten de Prolumia Pro-Aqua LED armaturen aan te bieden. Deze armaturen zijn waterdicht en slagvast. Bovendien heeft de Pro-Aqua een goede lichtverdeling, waardoor er op alle plaatsen binnen de locatie in Heinenoord kwalitatief en voldoende licht aanwezig is.

Het resultaat
Uiteindelijk hebben wij de opdracht gekregen en is deze onlangs uitgevoerd. Natuurlijk zijn we erg blij met het feit dat we deze opdracht hebben mogen uitvoeren, daarnaast zijn we ook erg trots op het resultaat. Belangrijk om te vermelden is dat het totale opgenomen vermogen voor de verlichting op de locatie enorm is terugdrongen. In de oude situatie brandde er dagelijks zo’n 23.632 Watt aan verlichting. Met de huidige situatie is dit teruggedrongen naar 11.619 Watt, wat betekent dat het verbruik qua verlichting praktisch is gehalveerd!