Nieuwe dakgoten van monumentenzink

Nieuwe dakgoten van monumentenzink

De klant gaf ons de opdracht om nieuwe dakgoten te maken en te plaatsen aan een nieuwbouwwoning. Deze goot is gemaakt van monumenten zink, wat de levensduur van de goot vergroot.

Monumenten zink

Deze klant wilde niet dat we het “standaard” zink met een dikte van 0.8mm gebruikten. In plaats daarvan wenste hij een goot van “monumenten zink”. Monumenten zink is 1.1 mm dik, wat ervoor zorgt dat deze goot langer mee kan.

Als uitgangspunt hebben we de benodigde maatvoering en hoeken ter plaatse opgemeten. Vervolgens hebben we dakgoten uit platen monumenten zink op maat “gezet” op onze werkplaats. Het eindresultaat zijn mooie, toekomstbestendige dakgoten van monumenten zink!

Zink werk

Heeft u ook interesse in een zinken dakgoot, of bijvoorbeeld bekleding voor uw dakkapel? In veel gevallen gaat het bij zink werk om handwerk op maat. U kunt alvast meer informatie aanvragen, waarna we contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en een vrijblijvende offerte op maat voor u uit te brengen.

Ik wil meer informatie
nieuwe dakgoot van monumenten zink gaat langer mee