Planten in het licht bij Bolle Dier & Tuin

Planten in het licht bij Bolle Dier & Tuin

De plantenbakken die bij binnenkomst van Bolle Dier & Tuin in Zierikzee opgesteld staan, konden wel wat meer licht gebruiken. Meer licht komt de gezondheid van de bloemen en planten ten goede.

Zwevend systeemplafond

Zo ontstond het idee om hier extra verlichting aan te brengen. Vanwege het ontbreken van een plafond, kwam opdrachtgever met het idee om een soort zwevend systeemplafond te maken waar wij onze armaturen in konden leggen.

Flexibele armaturen

Het voordeel van een zwevend systeemplafond is dat we nu bij een andere opstelling heel eenvoudig de plaats en hoeveelheid van armaturen kunnen aanpassen. Flexibel dus. We hebben hierbij gekozen voor Prolumia I-panels van 60×60 cm. Deze panelen worden aangestuurd door een tijdklok, zodat de lampen aangepast aan de openingstijden branden. De tijdklok is tevens helemaal instelbaar met een app op de smartphone, zodat bij extra koopavonden, of aangepaste openingstijden, gemakkelijk in eigen beheer de verlichting geregeld kan worden.

De lichtkleur is essentieel

De nieuwe verlichting zorgt voor een heldere, maar aangename sfeer. Een mooie bijkomstigheid is dat de lichtkleur van deze armaturen ervoor zorgt dat de kleuren van de planten en bloemen veel beter tot hun recht komen.

Heb je ook een ruimte waar wel wat meer licht in mag komen? Neem vrijblijvend contact op voor een oplossing op maat!

Contact opnemen