Project: Burgh-Haamstede

Project: Burgh-Haamstede

Enige tijd geleden kregen wij een aanvraag, wat uiteindelijk een bijzondere opdracht is geworden. Afgelopen jaar is namelijk het oude postkantoor in Burgh-Haamstede gesloopt en is op deze plaats een nieuwe woning gebouwd. Bij de bouw van de woning is zelfs een gedeelte van het oude postkantoor gebruikt, waaronder de fundering. De klant heeft ons na de bouw gevraagd het installatiewerk te verzorgen in deze nieuwe woning. Inmiddels is dit project gestart en vordert de bouw gestaag. We houden je dan ook graag op de hoogte van onze vorderingen en proberen regelmatig een nieuwe update van dit mooie project te plaatsen!

Naast de installatie van gas en water mogen wij ook de ventilatie en verwarmingsinstallaties verzorgen. Als hoofdverwarming is er gekozen voor vloerverwarming, waarbij een Warmte Terug Win installatie voor frisse en beter verwarmbare lucht zorgt.

Vloerverwarming installatie nieuwbouw woning

Bij deze Warmte Terug Win installatie circuleert er de hele dag verse buitenlucht door de woning, waarbij voorverwarmde lucht in de woning wordt hergebruikt. Hierdoor ontstaat er een drogere lucht in de woning, maar laat deze zich ook beter verwarmen door de verwarmingsinstallatie, in tegenstelling tot bijvoorbeeld meer vochtige lucht. Zo werkt dus de verwarmingsinstallatie effici├źnter en komt het de gezondheid en comfort van de bewoners ten goede.

Warmte terug win installatie pijp boven plafond

Naast de installatie van de verwarming is de installatie van het sanitair een mooi onderdeel van dit project. De bouw is echter nog in volle gang, in de volgende update gaan we proberen hier meer van te laten zien!