Sanitair

steutel-sanitair-header

Een nieuw(e) toilet, douche of wastafel installeren? De badkamer aanpassen, maar het liefst zoveel mogelijk uitgaan van het huidige meubilair en de bestaande aansluitingen? Of juist aangepast sanitair installeren? Onze installateurs en loodgieters nemen graag sanitaire werkzaamheden uit handen. 

Werkzaamheden aan het sanitair 
Steutel Installatietechniek neemt de volgende sanitaire werkzaamheden uit handen:

  • Advies met betrekking tot alle sanitair en de onlosmakelijk daaraan verbonden elementen, zoals de wateraanvoer en -afvoer
  • Installatie van sanitair zoals closetcombinaties, broyeur-toiletten of losse vermalers
  • Leveren, plaatsen en/of aanpassen van de badkamer en het toilet
  • Rioleringswerkzaamheden zoals het uitvoeren van reparaties, het plaatsen van putjes of verleggen van leidingen en pijpen. 
  • Vervangen van kranen
  • Reparaties en onderhoud aan sanitair
  • Verstopping in bijvoorbeeld een doucheput, gootsteen of bad oplossen

Toekomstbestendig wonen met aangepast sanitair
Heeft u last van fysieke ongemakken of bent u op leeftijd? Soms is aangepast sanitair dan gewenst. We denken hierin graag mee. Samen bekijken we de mogelijkheden met betrekking tot aangepast sanitair. Denk aan het verhogen van het toilet, het aanbrengen van een douchezitting, het plaatsen van een verstelbare wastafel en het bieden van extra steun op de juiste plaats. Door aangepast sanitair kunt u veilig gebruikmaken van de sanitaire voorzieningen in huis. Na het inventariseren van de situatie en uw wensen, bekijken we wat mogelijk is en stellen we een advies op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze experts bieden u advies op maat.

Contact