Warmtepomp

steutel-warm

Een warmtepomp bespaart energie en geld. De installatie van een warmtepomp is maatwerk. Het is dan ook van groot belang dat dit vakkundig gebeurt. Daarvoor kunt u Steutel Installatietechniek inschakelen. Wij luisteren naar uw wensen en kijken naar de staat, de isolatiewaarden en de grootte van uw pand. Wij komen zowel bij zakelijke als particuliere klanten langs.

Uw pand verduurzamen met een (hybride) warmtepomp
Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor de bekende toestellen om uw woning te verwarmen. Dit gebeurt namelijk zonder of met minder gas. Hiermee bespaart u dus op de energiekosten. Een warmtepomp werkt eigenlijk net zoals een airconditioning, maar dan andersom.  De warmtepomp haalt warmte uit de lucht en draagt deze over aan een koudemiddel, dat de warmte weer overdraagt aan het verwarmingssysteem. 

Een hybride warmtepomp werkt hetzelfde. Je koppelt deze alleen aan uw cv-ketel. De warmtepomp en cv-ketel werken als het ware samen. Tijdens de koudere dagen springt de cv-ketel bij om uw woning of (kantoor)pand te verwarmen. Wilt u een nieuwe cv-ketel laten installeren? Ook daarvoor kunt u bij ons aankloppen! Doordat een warmtepomp elektrisch verwarmt, is het aan te raden om de warmtepomp te combineren met zonnepanelen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. 

Heeft u interesse in een warmtepomp? Bent u benieuwd naar alle voordelen? Of heeft u andere vragen over de warmtepomp? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact