Zonnepanelen

steutel-zonnepanelen-header

Voor het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu om een schuin dak, plat dak of een andere constructie in de tuin gaat, alles is mogelijk. Onze gecertificeerde medewerkers doen dit bij zowel particulieren als bedrijven.

Voordelen van zonnepanelen
Zonnepanelen laten plaatsen bij u thuis of bij uw bedrijf is een duurzame investering. Uiteindelijk bespaart u op de energierekening, er zitten aantrekkelijke fiscale voordelen aan verbonden en de onderhoudskosten zijn laag. De prijs voor het installeren van zonnepanelen verschilt per situatie.

Altijd de meeste opbrengst
Omdat onze producten en de bijkomende garantie vertrouwen bieden, zijn wij ervan overtuigd dat wij voor iedere klant de beste oplossing hebben. Zo werkt Steutel Installatietechniek met het merk Solaredge als het gaat om omvormers en optimizers. Het voordeel van de optimizers? U bereikt altijd het maximaal haalbare rendement! Wanneer er bijvoorbeeld op een deel van het dak schaduw valt of er een probleem is met een paneel, heeft dit geen invloed op de overige panelen. 

Monitoren met de app
De werking van de zonnepanelen is te monitoren in een bijbehorende app of op de computer in een portaal. Dit betekent dat u bij een probleem of storing een melding krijgt waardoor u meteen kunt reageren. 

Wilt u deze duurzame investering doen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op en we helpen u verder!

Contact