Verlichting bedrijfspand Bijdevaate Verzekeringen

Bedrijfspand Bijdevaate

Bijdevaate Verzekeringen uit Zierikzee heeft ons benaderd met de vraag of wij het pand aan Grachtweg meer opvallend konden maken met behulp van verlichting. Deze verlichting moest bovendien passen bij de uitstraling en identiteit van Bijdevaate als onderneming.

Uiteindelijk hebben wij Lumiaflex lijnverlichting van Prolumia voorgesteld. Dit is een waterdichte, flexibele LED strip, welke in een gewone lichtkleur is te verkrijgen maar ook in een specifieke kleur. Zo kan er met RGB precies de gewenste kleur worden gemengd! De Lumiaflex is eigenlijk het alternatief voor de conventionele Neonverlichting, welke ook regelmatig wordt toegepast als sfeerverlichting. Zoals aangegeven moest de verlichting natuurlijk passen bij de uitstraling en identiteit van Bijdevaate, er is daarom gekozen voor Single Color Blauw.

De verlichting is geïnstalleerd inclusief schemerschakelaar. Deze schakelaar zorgt ervoor dat de verlichting pas gaat branden wanneer het donker is en dus niet onnodig brandt. De verlichting is weggewerkt in een vrije ruimte boven de ramen, vandaar dat de verlichting overdag praktisch niet zichtbaar is. Inmiddels werkt de verlichting al zo’n 3 jaar probleemloos en zorgt het voor een gepaste uitstraling van het bedrijfspand.

Lichtstrip
Bedrijfspand Bijdevaate