Verlichting Rollandthof Zierikzee

Rollandthof LED verlichting parkeergarage

De bewonerscommissie van het Rollandthof in Zierikzee besloot dat het na 10 jaar tijd was om over te stappen op energiezuinige verlichting. Tot kort geleden waren er namelijk overal nog waterdichte TL-armaturen geplaatst.

Samen met twee andere installateurs mochten wij een aanbieding maken voor deze mooie opdracht. Wij besloten Johan van Dorst van Nedelko uit te nodigen voor een bezoek, waarna we uiteindelijk hebben gekozen om Pro-area’s aan te dragen, met waar nodig een noodunit hierin geplaatst. Deze armaturen hebben een ingebouwde bewegingssensor en branden continu op 20%. Wanneer er beweging wordt gedetecteerd schakelen deze echter naar 100%, een duurzame oplossing dus! Bij de lift, het looppad en in de trappenhuizen hebben we voor Pro-Disc’s gekozen, eveneens met op de gewenste plaatsen een noodunit hierin verwerkt.

Uiteindelijk bleken de overige partijen aanmerkelijk goedkoper te zijn, aangezien zij retrofit lampen hadden aangeboden voor de bestaande verlichting. Gelukkig kregen wij de kans van de bewonerscommissie om uit te mogen leggen dat wij hier echter niet in meegaan, omdat we de kwaliteit van de producten dan niet kunnen waarborgen. Bovendien wordt hierbij de beloofde levensduur dan ook twijfelachtig. Mede door deze uitleg hebben wij dit project mogen uitvoeren, en daar zijn wij natuurlijk erg trots op!

Rollandthof LED verlichting parkeergarage
Rollandthof LED verlichting parkeergarage