Diensten

We gaan altijd voor optimaal wooncomfort met daarbij passende kwaliteitsoplossingen. Indien gewenst, komen wij vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Ontdek hieronder wat wij voor u kunnen betekenen. 

 1. Verwarming

  steutel-installatiewerk-image
  Wilt u dagelijks genieten van het comfort van warmte? Wij plaatsen cv-ketels en warmtepompen. Aan de hand van uw wensen komen we samen tot de juiste keuze.
 2. Elektra

  steutel-elektra-image
  Installeren, vervangen en onderhouden. Voor alle denkbare elektrische installaties kunt u bij ons team terecht. We adviseren over diverse mogelijkheden; soorten, maten, kleuren en schakelingen.
 3. Installatiewerk

  steutel-installatiewerk-image
  Een pasklare oplossing bieden voor al uw installatietechnische vraagstukken, dat is ons doel. Ook geven we advies over het sanitair en gas- en waterleidingen en alles wat hiermee gemoeid gaat.
 4. Laadpalen

  steutel-laadpalen-image
  Voor het leveren en monteren van laadpalen en wandladers kunt u bij ons aankloppen. Wij werken met diverse merken als ABL, Wallbox en Zaptec.
 5. Smart homes

  steutel-smarthome-image-1
  Heeft u interesse in een slimmer huis of kantoor? Wij installeren slimme, draadloze systemen om uw huishouden op uw telefoon te regelen.
 6. Zonnepanelen

  steutel-zonnepanelen-image
  Voor het plaatsen en aansluiten van zonnepanelen bent u bij ons aan het goede adres. Of het nu om een schuin dak, plat dak of een andere constructie in de tuin gaat, alles is mogelijk.