Verbouwing van foyer en gang fiZi in Zierikzee

Foyer-fizi

Afgelopen zomer zijn we druk bezig geweest met de verbouwing van de foyer en de gang van filmtheater fiZi in Zierikzee. Bij dit project mochten wij aan de slag met de nieuwe elektrische installatie, waarbij met name de voorlichting grondig is aangepakt. Zo is de bestaande PL verlichting volledig vervangen voor duurzame LED armaturen!

Maatwerk montage

Dit was voor ons nog een leuke uitdaging, vooral omdat de verlichting vooraf was uitgekozen, terwijl de opdrachtgever ook alle verlichting wilde kunnen dimmen. Er was een plan opgesteld door een interieurontwerper, waarin precies werd aangegeven wat het eindresultaat moest zijn. Dit betekende voor ons een stukje maatwerk bij de montage van een gedeelte van de verlichting.

Dim schakeling met een dim stabilizer

We hebben volgens tekening alle verlichting gemonteerd en in overleg met de mensen van fiZi de dim schakelingen vorm gegeven. Uiteindelijk zijn hiervoor dim stabilizers toegepast, om het risico op knipperende LED-lampen tegen te gaan. Dit risico is eigenlijk altijd aanwezig bij het dimmen van LED verlichting. In de avonduren is dit uitvoerig getest, om zeker te zijn dat er geen sprake was van knipperende verlichting!

Het eindresultaat is in onze ogen erg mooi en sfeervol geworden, passend bij de sfeer en uitstraling van fiZi als theater. We kijken dan ook trotst terug op een mooie en vooral leerzame klus!

Foyer-fizi
Foyer-fizi
Foyer-fizi