Over ons

steutel-over-ons-header

Iedere particuliere of zakelijke klant op een eerlijke manier van een optimaal wooncomfort voorzien, met daarbij een passend kwaliteitsproduct. Dat is waar Steutel Installatietechniek al sinds 1924 voor gaat. Dat doen we tot op de dag van vandaag met dezelfde gedrevenheid en inzet als toen. Onze grote drijfveer is onze passie voor het vak. Oprechtheid, meedenken, trouw en plezier. Dit is al bijna 100 jaar onze basis en blijft ook in de toekomst ons motto.

We geloven in mogelijkheden. In blijven ontwikkelen en groeien. In onze kennis en kunde. Maar misschien wel het belangrijkste: we geloven in elkaar. Samen met het team specialisten pakken we elke aanvraag met enthousiasme beet. Door onze ruime ervaring bieden we betrouwbare, breed toepasbare, duurzame oplossingen voor elk probleem. En doordat we proactief werken en de lijntjes kort houden, spelen we snel in op wensen en helpen we direct bij calamiteiten. We kijken niet alleen naar de huidige situatie, maar ook naar de toekomst. We denken het gehele traject met u mee. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Neem vooral contact met ons op.

Vacatures

Wilt u deel uitmaken van dit gezellige en gedreven team? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega‚Äôs. Ontdek hier onze openstaande vacatures. 

Lees meer 

steutel-vacature-image

Nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en updates rondom Steutel Installatietechniek? Hier verzamelen we het belangrijkste nieuws voor u. 

Lees meer

steutel-nieuws-image