Water- en gasleidingen

steutel-waterleiding-header

Steutel Installatietechniek is een vertrouwde loodgieter op Schouwen-Duiveland. Onze vakmensen helpen met advies over gas- en/of waterleidingen. Daarnaast verzorgen we nieuwe gasleidingen, verwijderen we oude leidingen en voeren we reparaties uit. Dit doen wij zowel bij mensen thuis als in bedrijfspanden. 

Onze werkwijze
Het vervangen of uitbreiden van uw gas- of waterleiding begint altijd met het inventariseren van de plannen. Hierbij houden we ook direct rekening met de toekomstplannen. Samen bekijken we de wensen en mogelijkheden en komen indien gewenst met een passend voorstel. Veiligheid en optimaal rendement staan hierbij voorop. Als u akkoord bent, kunnen we aan de slag. We eindigen altijd met een controle op de werking en lekdichtheid. 

Wat doen bij een gaslekkage?
Last van gaslucht of vermoedt u een gaslekkage? Sluit dan de hoofdkraan bij de gasmeter en neem zo snel mogelijk contact met ons op. Wij helpen zo spoedig mogelijk. Door middel van metingen controleren wij de leiding(en) op lekdichtheid. Mocht er inderdaad lekkage zijn, repareren of vervangen we de leiding. 

Wat doen bij een waterlekkage?
Heeft u het vermoeden dat er ergens een waterleiding lekt? Of heeft u op een andere manier wateroverlast? Sluit dan direct de hoofdkraan af zodat het lekken stopt en de schade zoveel mogelijk beperkt blijft. Neem vervolgens contact met ons op. Wij helpen u zo snel mogelijk.

Verkoop zout voor waterontharders
Een waterontharder verwijdert kalk en magnesium, de veroorzakers van hardnekkige aanslag, uit het kraanwater voordat het de leidingen van uw pand of huis binnenkomt. Wanneer u een waterontharder aanschaft, moet u regelmatig de zouttabletten of blokken bijvullen. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij verkopen:

  • 25 kilogram zakken met tabletten van Regenit
  • 2 x 4 kilogram zoutblokken van de Nederlandse zouthandel

Wilt u advies inwinnen? Heeft u interesse in onze dienst? Of wilt u onthardingszout aanschaffen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact