CV-ketel

steutel-cv-ketel-image

Warmte speelt een belangrijke rol in uw woning of bedrijfspand; een behaaglijke temperatuur in alle vertrekken en warm water zijn van groot belang. De installatie, reparatie en het onderhoud van cv-ketels behoort dan ook tot onze dagelijkse werkzaamheden. Onze cv-installateurs hebben de kennis en ervaring om u van betrouwbaar advies te voorzien. We denken met u mee over de benodigde hoeveelheid capaciteit voor verwarming en warmwatervoorziening. Ook kijken we welk toestel het beste past bij u en uw situatie. 

Warm thuiskomen met Intergas en Nefit
Bij Steutel Installatietechniek zijn we gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van cv-ketels van Intergas en Nefit. Als Nefit Premium Partner volgen we regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten. Zo kunnen we betrouwbare, breed toepasbare en duurzame werkzaamheden uitvoeren voor verwarming, warmwater- en energievoorzieningen in alle mogelijke toepassingen.

Wij werken alleen met Intergas en Nefit cv-ketels. Heeft u een cv-ketel van een ander merk? Dan verwijzen we u graag door naar een gespecialiseerde dealer van het desbetreffende merk. Ook werken we uitsluitend nog met onderhoudscontracten voor cv-ketels. Op deze manier hebben wij de zekerheid dat wij zonder zorgen een goedkeuring kunnen geven, en u bent ervan verzekerd dat uw onderhoud en de registratie hiervan op de juiste manier gebeurt en wordt opgeslagen. 

Cv-ketel met thermostaat 
We leveren onze cv-ketels standaard met een thermostaat. Samen bekijken we welke thermostaat aansluit op uw wensen. Zelf de temperatuur handmatig controleren? Of bent u veel weg en wilt u vaste dag/weekprogramma’s voorprogrammeren? U kunt er ook voor kiezen om op afstand, door middel van uw smartphone of tablet, het klimaat in uw woning of pand te regelen. Alles is mogelijk!

Onderhoud aan cv-ketel 
Regelmatig onderhoud aan uw cv-ketel heeft een positieve invloed op de levensduur van de ketel. Een goed afgestelde cv-ketel werkt zuiniger, is goed voor de portemonnee én het milieu. Een jaarlijkse servicebeurt is aan te raden. Wij controleren onder andere op lekkages, defecten, vervuiling en bekijken de druk van de ketel. Indien nodig voeren we direct reparaties uit. Zo bent u dus snel geholpen. Wij bellen u jaarlijks voor een afspraak. U bepaalt óf en wanneer u hiervan gebruikmaakt. Voor onderhoudswerkzaamheden werken wij uitsluitend met onderhoudscontracten. 

Waarom werken wij alleen met contracten?
1 april 2023 is namelijk de Gasketelwet in werking getreden. Vanaf dat moment mogen alleen nog gecertificeerde installatiebedrijven en monteurs werkzaamheden uitvoeren aan gasverbrandingstoestellen. Dit om de veiligheid van gasverbrandingsinstallaties te verbeteren en zo koolmonoxide ongevallen te verminderen. Steutel Installatietechniek werkt volgens deze wet. Dit betekent dat we alleen met contracten werken. Zo kunnen wij zonder zorgen een goedkeuring geven en bent u ervan verzekerd dat het onderhoud en de registratie hiervan op de juiste manier gebeurt en wordt opgeslagen. 

Reparaties en storingen
We bekijken de huidige status van de ketel of boiler en bespreken dan de reparatiemogelijkheden en bijkomende kosten. Nefit en Intergas cv-ketels kunnen wij meestal direct repareren. Van deze merken hebben we de meeste reserveonderdelen op voorraad, waardoor we eventuele storingen en reparaties op korte termijn verhelpen. 

Heeft u op dit moment te maken met een storing? Neem dan direct contact met ons op.

Kunnen we u helpen bij een of meerdere van bovenstaande installatiewerkzaamheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contact