Smart homes

steutel-smarthome-header

Heeft u interesse in een slimmer huis of kantoor met meer wooncomfort? Wij installeren slimme, draadloze systemen om uw huishouden op uw telefoon te regelen. Dit wordt ook wel domotica genoemd. Domotica bestaat in vele soorten en maten. Denk hierbij aan smart home apparaten als een slimme thermostaat. Hier leest u over de mogelijkheden en voordelen van een smart home. 

Smart homes op maat
Wij zijn opgeleid in het automatiseren van uw huis of kantoor. Hierbij werken we met xComfort van Eaton, een zeer compleet domotica-systeem dat voor iedereen geschikt is. Het systeem is van alle gemakken voorzien. U installeert alleen wat u nodig heeft, kunt altijd extra opties (laten) toevoegen en hebt altijd inzicht via de app. De volgende slimme toepassingen bieden wij aan:

  • Het regelen van de verlichting in alle kamers;
  • Het bedienen van de verwarming;
  • Het op en neer laten van de zonwering of dit op automatische tijden te laten doen;
  • Het energieverbruik monitoren en de opbrengst van zonnepanelen in de gaten houden;
  • Het draadloos besturen van de apparatuur.

Voordelen domotica
Domotica draagt niet alleen bij aan gemak en comfort, maar ook aan veiligheid en kostenbesparing. Het schakelen gebeurt draadloos, via een app. Het regelen van de verlichting als u niet thuis bent, is een van de opties om de veiligheid te vergroten. Door inzicht in uw energieverbruik kunt u besparen op de energierekening.

Bent u nieuwsgierig of xComfort interessant is voor uw woning of kantoor? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij voorzien u van een aanbod op maat zonder verplichtingen. 

Contact