installatiebedrijf <span>zierikzee</span>

installatiebedrijf zierikzee

Dat Steutel Installatietechniek als sinds 1927 gevestigd is in Zierikzee maakt het natuurlijk hét installatiebedrijf Zierikzee. Met als uitvalsbasis ons herkenbare pand vlakbij de rotonde rijden wij dagelijks uit om onze klanten van een zo goed mogelijke service te voorzien.

Installatiebedrijf Zierikzee: wat doen wij?

Wat zijn onze werkzaamheden als installatiebedrijf in Zierikzee? Als eerste houden wij ons voornamelijk bezig met het aanleggen van nieuwe installaties en/of bijbehorende producten. Installatietechniek is dan ook een verzamelnaam voor werkzaamheden op het gebied van verwarming, elektriciteit en verlichting, maar ook gas- en waterleidingen. U kunt onze werknemers ook regelmatig aan de slag zien met het plaatsen van CV-ketels en bijbehorende radiatoren, CV-onderhoud, het aanbrengen van LED verlichting of het installeren van verschillende beveiligingsinstallaties. Ook in geval van gaslekkages kunt u bij Steutel terecht. Wij zijn als het ware de installateur én loodgieter in Zierikzee.

In de loop van de tijd hebben wij dan ook een mooie collectie opdrachten mogen uitvoeren, voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio van Zierikzee en eigenlijk heel Schouwen-Duiveland. Daarnaast biedt de technologische vooruitgang ook steeds meer mogelijkheden. Zo hebben wij ons toegelegd op een specialisatie in het installeren van diverse types waterontharders, welke de hardheid van het water en dus de kalkaanslag in uw woning of bedrijfspand aanzienlijk verlagen.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Heeft u een vraag, een opmerking of wilt u een prijsopgave ontvangen? Wij luisteren graag naar uw vraagstuk en komen graag met een passende oplossing. Dit kan variëren van het optimaliseren van een huidige situatie, tot het aanleggen van een complete installatie bij bijvoorbeeld nieuwbouw. Neem vrijblijvend contact op en wij voorzien u graag van een persoonlijk advies.

Bekijk onze diensten