thuis in <span>cv-ketels</span>

thuis in cv-ketels

Dagelijks genieten van het comfort van warmte. Warmte speelt een heel belangrijke rol in een woning of bedrijfspand: een behaaglijke temperatuur in alle vertrekken en warm water voor douche of bad zijn van groot belang.

We denken met u mee als het gaat om de benodigde hoeveelheid capaciteit voor verwarming en warmwatervoorziening. Misschien zijn er meerdere badkamers, of gaat het juist om maatwerk voor een kleiner appartement. Er spelen veel verschillende factoren een rol die van invloed zijn op de keuze voor de juiste CV-ketel. Als dealer van Nefit adviseren we niet alleen, maar garanderen we ook kwaliteit. Daarnaast hebben wij ons tevens gespecialiseerd in het plaatsen en onderhouden van CV-ketels van Intergas.

Niet onbelangrijk: een goed afgestelde CV-ketel werkt zuiniger, is goed voor de portemonnee en het milieu!

Advies CV-ketel, boiler en/of geiser

Welk soort toestel past het beste bij u en uw situatie? Samen met u bekijken we de beste optie en belichten we de voor- en nadelen die hierbij horen.

Aanschaffen van een CV-ketel, boiler en/of geiser

We bieden modellen met verschillende mogelijkheden, voor elk wat wils. Aan de hand van uw wensen komen we samen tot de juiste keuze, zodat u het toestel krijgt dat bij u past.

Meer over CV-ketels

Thermostaat

Onze CV-ketels worden standaard geleverd met een thermostaat. Samen met u bekijken we welke thermostaat het best aansluit op uw wensen. Zelf de temperatuur handmatig controleren, of bent u veel weg en wilt u vaste dag/weekprogramma’s kunnen voorprogrammeren? U kunt er ook voor kiezen op afstand, door middel van uw smartphone of tablet, het klimaat in uw woning te regelen. Het is allemaal mogelijk!

Repareren van CV-ketel, boiler en/of geiser

We bekijken de huidige status van de ketel, boiler of geiser en bespreken dan de reparatiemogelijkheden en de bijkomende kosten. We gaan direct aan de slag om het probleem te verhelpen.

Kunnen we u helpen bij één of meerdere van bovenstaande installatiewerkzaamheden? Laat het ons weten! Stuur een berichtje of bel direct naar 0111 412 427.