thuis in <span>sanitair</span>

thuis in sanitair

Nieuw toilet, douche of wastafel installeren? De badkamer aanpassen, maar het liefst zoveel mogelijk uitgaan van het huidige meubilair en de bestaande aansluitingen? Of aangepast sanitair installeren om de veiligheid te waarborgen? Onze installateurs en loodgieters geven graag advies over het sanitair en alles wat ermee gemoeid gaat, zoals bijvoorbeeld de wateraanvoer en -afvoer.

Verstoppingen

Ook alledaagse zaken als verstoppingen in bijvoorbeeld doucheputten, gootstenen of het bad lossen wij vakkundig op. Is er haast geboden? Wij helpen zo spoedig mogelijk en ook dan geven wij vrijblijvend advies over de oorzaak en hoe we kunnen voorkomen dat het nogmaals gebeurt.

Rioolwerkzaamheden

Bij rioolwerkzaamheden kunt u denken aan het uitvoeren van reparaties, vernieuwen, het plaatsen van putjes of verleggen van leidingen en pijpen. Na het inventariseren van de situatie en wensen, bekijken we de mogelijkheden en stellen een advies op voorzien van bijkomende kosten.

Toekomstbestendig wonen met aangepast sanitair

We denken graag mee met diegenen die last hebben van fysieke ongemakken. De badkamer vormt soms een lastig begaanbaar terrein voor senioren. Samen bekijken we de mogelijkheden met betrekking tot aangepast sanitair. Voorbeelden van werkzaamheden aangaande aangepast sanitair zijn: het verhogen van het toilet, het aanbrengen van douchezittingen en het bieden van extra steun op de juiste plaats. Er bestaan bijvoorbeeld ook (elektrisch) in hoogte verstelbare wastafels. Door aangepast sanitair kan er veilig gebruik gemaakt worden van de sanitaire voorzieningen in huis.

Werkzaamheden aan het sanitair

Steutel Installatietechniek neemt de volgende sanitaire werkzaamheden uit handen:

Kortom, heeft u te maken met een verstopping, wilt u d badkamer (deels) vernieuwen of is er behoefte aan aangepast sanitair? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze experts bieden u advies op maat.