Loodgieter Schouwen-Duiveland

Loodgieter Schouwen-Duiveland

Bent u op zoek naar een loodgieter op Schouwen-Duiveland waar u op kunt bouwen? Installatiebedrijf Steutel is dé loodgieter op Schouwen-Duiveland. We zijn gevestigd in Zierikzee en met onze complete dienstverlening ontzorgen we klanten op het hele eiland, van zinkwerk tot het verhelpen van gaslekkages.

CV-ketels installeren en onderhouden

Voor zowel de installatie van een Nefit of Intergas CV-ketel als voor de onderhoud hieraan bent u bij Steutel aan het juiste adres. Heeft u een storing op het gebied van verwarming of warm water? Voor onze klanten staan wij klaar. Bij spoedgevallen zelfs 24-7!

Wij zijn premium dealer van Nefit en werken ook graag met ketels van Intergas. Het is van groot belang om een CV-ketel goed te onderhouden. Wij houden in de gaten wanneer het tijd is voor de jaarlijkse servicebeurt en wij komen voor een vast tarief, inclusief voorrijkosten. Als er onderhoud gedaan moet worden betaalt u, indien nodig, alleen de materiaalkosten los.

Wilt u een nieuwe CV-ketel? Steutel kan u adviseren over het meest geschikte type voor uw woning en installeert de ketel vakkundig.
Loodgieter Schouwen-Duiveland

Zinkwerk

Bij zinkwerk gaat het om de dakbedekking van bijvoorbeeld uw dakkapel, uw dakgoot of soms zelfs gevelbekleding. Goed zinkwerk voorkomt lekkages. Heeft u toch last van lekkages? Dan komen onze loodgieters bij u langs om dit te verhelpen. Naast de reparatie kunnen we indien nodig ook nieuw zinkwerk aanbieden. Bekijk bijvoorbeeld eens het project waarbij we een dakgoot van monumenten zink hebben aangelegd.

Gasleiding en riolering

Moet de gas- of waterleiding worden verlegd? Steutel is thuis in leidingwerk. Wij zijn op de hoogte van wet- en regelgeving en zorgen voor een veilige woonomgeving. Heeft u plotseling te maken met een gaslekkage of een gesprongen waterleiding? Ook dan kunt u op ons rekenen. Wij komen ter plaatse en verhelpen de lek zo snel mogelijk.
Loodgieter Zierikzee op Schouwen-Duiveland

Waterontharders

Het water op Schouwen-Duiveland is ontzettend hard. In andere woorden: het water op ons eiland heeft een hoog kalk- en magnesiumgehalte. Dit resulteert onder andere in hardnekkige kalkaanslag. Het installeren van een waterontharder is een goede oplossing. Steutel werkt met een viertal types waterontharders welke onze loodgieters op heel Schouwen-Duiveland installeren. Is het onthardingszout op, dan kunt u dat gemakkelijk bij ons bestellen en ophalen!

Steutel is thuis in Zierikzee en onze loodgieters zijn snel ter plekke op heel Schouwen-Duiveland. We werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en staan klaar voor onze klanten. We komen met veel plezier bij u langs om uw wooncomfort te waarborgen of te verbeteren. Wilt u meer weten over Steutel als dé loodgieter van Schouwen-Duiveland? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen