Prolumia led verlichting

Prolumia LED verlichting is een product van leverancier Nedelko, een bekende speler in de wereld van installatietechniek. De armaturen onderscheiden zich van andere merken door een goede diversiteit in producten, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit en duurzaamheid.

Voordelen van Prolumia

LED verlichting heeft natuurlijk een aantal bekende voordelen, die het onderscheiden van andere soorten verlichting. De verlichting heeft een heel laag verbruik, waardoor het een forse besparing op je energierekening kan betekenen. Bovendien heeft LED een veel langere levensduur dan bijvoorbeeld de traditionele gloeilampen, dit kan oplopen tot wel 20.000 branduren! Steutel Installatietechniek werkt met Prolumia. Het voordeel van Prolumia is het snelle en actuele voorraadsysteem. Heeft u een armatuur (of armaturen) uitgekozen, dan kunnen deze in hele korte tijd worden geleverd. Vervolgens kunnen wij de armaturen ook nog binnen korte tijd bij u installeren.

Assortiment LED verlichting

U kunt bij ons terecht voor de installatie van Prolumia armaturen. Het assortiment bestaat uit de diverse armaturen, waaronder lijnverlichting, buitenlampen, waterdichte verlichting, industrie- en binnenverlichting. Inmiddels hebben wij een groot aantal projecten mogen opleveren waarbij gebruik is gemaakt van deze Prolumia LED-armaturen. Wij kunnen u dan ook van een passend advies voorzien voordat de daadwerkelijke installatie plaatsvindt, om het project tot een goed resultaat te brengen.

Bekijk Prolumia verlichting

Wilt u uw woning, bedrijfspand, winkel of showroom voorzien van passende binnen- of buitenverlichting? Neem dan vrijblijvend contact op voor een advies op maat. Onze installateurs bekijken de situatie en brengen een advies op maat uit. Weet u al welke armaturen u wilt gaan plaatsen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor de installatie van Prolumia LED verlichting, wij voorzien u binnen enkele werkdagen van een aanbieding op maat!

Offerte aanvragen